Wat is StudieCoach

StudieCoach is één platform opgebouwd uit twee hoofdtaken:

De Studentenadministratie is de basis voor het inschrijven, (periodieke) facturatie en rapportages. De gegevens vormen de basis voor de onderwijsmodule Coach. Deze werkwijze voorkomt dubbele of gekoppelde gegevens,

StudieCoach is een unieke aanpak waarbij de student centraal staat. In StudieCoach kan digitale lesmateriaal eenvoudig worden "verrijkt" met eigen aantekeningen en opdrachten van de student. 
In StudieCoach wordt alles makkelijker doordat de lessen /lesmodules direct worden weergegeven als lesprogramma (bijvoorbeeld middels lesdagen) met opdrachten, communicatiemogelijkheden met de docent en voortgang van de studie. StudieCoach integreert bijlagen van lesmateriaal naadloos met web-content. Bijlagen (bestanden) worden opgeslagen in uw eigen door BizzXL gehoste onderwijs omgeving. Met StudieCoach bespaart u veel tijd en kosten doordat het gehele proces opleiding oriëntatie, inschrijving, betaling, opleiding volgen via één platform verloopt. 

Doordat de studievoortgang voor de docent direct getoond wordt kan proactief begeleid worden. De communicatiefunctie op lesonderwerpen maakt dat StudieCoach een interactief platform wordt waarmee student en docent makkelijk met elkaar op inhoud en in de context van het onderwerp kunnen communiceren.

Wat krijg ik met StudieCoach

Een online platform met een website waarmee kandidaat-studenten zich kunnen registreren voor meer informatie /nieuwsbrieven, om zich vervolgens, met dezelfde gegevens, online in te schrijven en te online betalen. Daarnaast wordt de student direct aan aan de opleding /lesgroep teogevoegd n kerigjt hij automatisch toegang tot het lesmateriaal (tenzij anders ingesteld). Het platform is voor pc, tablet en smartphone.

Wat levert StudieCoach op

Met het inzetten van StudieCoach kan een aantoonbare kostenbesparing worden gerealiseerd. Doordat processengegevens delen. Voorbeeld: Iemand wil een opleiding gaan volgen en is zich aan het oriënteren. Bij StudieCoach betekend aanmelden dat er een "lead" wordt geregistreerd. Deze gegevens kunnen direct worden gebruikt voor nieuwsbrieven, inschrijven voor een opleiding of cursus. Ook bij particuliere facturatie worden gegevens gebruikt. Bij facturatie voor werkgevers is een koppeling aan de student. De student wordt direct gekoppeld aan de opleiding bij inschrijving. Middels het kiezen van een startdatum wordt direct de beschikbaarheid van de klas gecheckt. De student wordt door StudieCoach direct aan het lesprogramma gekoppeld en kan ontvangt inloggegevens. Meldingen van het systeem informeren de administratie en hoofddocent. Iedereen is op de hoogte en de les kan beginnen.

Het concept StudieCoach, waarbij de essentie van onderwijs centraal staat, levert door de ongecompliceerde structuur en “end to end” oplossing flinke besparingen op de administratieve ondersteuning. Verminderen van uitval, door signalering van eventuele studievertraging voorkomt StudieCoach vroegtijdige uitval. StudieCoach draagt bij aan de tevredenheid van zowel docenten als studenten.

Een hedendaagse oplossing is voor een student misschien niet de nummer 1 prioriteit bij het kiezen van een opleiding of cursus maar voelt toch anders dan een doos boeken en printjes in de klas.

Beheer van StudieCoach

BizzXL StudieCoach wordt aangeboden inclusief hosting. Alle digitale content kan in het platform worden opgeslagen, geraadpleegd, gearchiveerd of hergebruikt. BizzXL zorgt voor:

  • De hosting en beschikbaarheid van het platform
  • De back-up van de student data, lesmateriaal en (alle zaken die in de applicatie zijn opgeslagen).
  • Voor de updates en beveiliging van het systeem.

Licentiemodel

StudieCoach wordt geleverd op basis van bundels met gebruikerslicenties. Het systeem maakt geen onderscheidt tussen studenten of docenten of OOP. De minimale StudieCoach bundels is 100 studenten. Hosting wordt sepraat van de applicatie aangeboden, dit omdat niet elke klant dezelfde opslag behoefte heeft. Groeit uw instelling of opslag dan kan de hosting evenredig meegroeien.

Kosten-baten analyse voor uw onderwijsorganisatie

Waar zou voor uw organisatie de echte kostenbesparing zitten en wie zouden er baat hebben bij een efficiënter proces, wordt het een directe besparing of een investering die wordt terugverdient, op welke wijze heeft dit effect op ons onderwijs en het docenten team? Om deze vragen goed en onderbouwd te kunnen beantwoorden heeft BizzXL een scan ontwikkeld.

Meer weten?

Heeft u belangstelling voor een presentatie over, of demo van StudieCoach dan horen wij graag van u, BizzXL: 010 73 70 716 ook kunt gebruik maken van ons contactformulier.

Veel gestelde vragen

Waarom is het belangrijk dat alles op één plek staat?

Omdat dit ervoor zorgt dat u:

- minder tijd kwijt bent aan allerlei handelingen die u op diverse softwaresystemen moet uitvoeren
- dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld (minder arbeidskosten)
- alles op 1 plek = veel overzichtelijker en veel makkelijker aan te leren 
- minder kans op fouten.

Hoe verlopen de betalingen?

U betaalt maandelijks via een automatische incasso.
De opzegtermijn is 3 maanden.

Wat betreft inrichtingskosten en maatwerk:
Als u speciale wensen heeft voor de inrichting van uw website of de applicaties, dan worden hiervoor eenmalig inrichtingskosten in rekening gebracht.
Het is mogelijk om de inrichtingskosten (tot een bedrag van € 1200,=) in uw maandelijkse kosten op te nemen.
U kunt hiervoor een strippenkaart aanschaffen waarmee u jaarlijks vaste ondersteuning krijgt.

(Zie ook onze algemene voorwaarden).