StudieCoach

StudieCoach is een betrouwbare en veilige module. In StudieCoach kan lesmateriaal eenvoudig worden aangeboden middels uploads van digitaal lesmateriaal of een directe link naar de uitgever. 

In StudieCoach wordt alles makkelijker doordat de lessen /lesmodules worden weergegeven als lesprogramma (bijvoorbeeld middels lesdagen) met opdrachten. De voortgang van de student wordt bijgehouden via een tijdlijn in relatie tot het lesrooster (wat is afgerond en waar loopt de voortgang achter). 

De docent kan hierdoor eenvoudig de voortgang via de tijdlijn meten/analyseren.

Wat krijg ik met StudieCoach

Een online platform met een website waarmee kandidaat-studenten zich kunnen registreren voor meer informatie /nieuwsbrieven, om zich vervolgens, met dezelfde gegevens, online in te schrijven en te betalen. Daarnaast wordt de student direct aan aan de opleding /lesgroep toegevoegd en krijgt hij automatisch toegang tot het lesmateriaal (tenzij anders ingesteld). Het platform is geschikt voor pc, tablet en smartphone.

Wat levert StudieCoach op

Met het inzetten van StudieCoach kan een aantoonbare kostenbesparing worden gerealiseerd. Voorbeeld: Iemand wil een opleiding gaan volgen en is zich aan het oriënteren. Bij StudieCoach betekent aanmelden dat er een "lead" wordt geregistreerd. Deze gegevens kunnen direct worden gebruikt voor nieuwsbrieven, inschrijven voor een opleiding of cursus. De student wordt direct gekoppeld aan de opleiding bij inschrijving. Middels het kiezen van een startdatum wordt de beschikbaarheid van de klas gecontroleerd. De student wordt door StudieCoach aan het lesprogramma gekoppeld en ontvangt inloggegevens. Meldingen van het systeem informeren de administratie en hoofddocent. 

StudieCoach, waarbij de essentie van onderwijs centraal staat, levert door de ongecompliceerde structuur een “end to end” oplossing, een besparing op de administratieve ondersteuning en vermindert studie-uitval. StudieCoach draagt bij aan de tevredenheid van zowel docenten als studenten.

Beheer van StudieCoach

StudieCoach wordt aangeboden inclusief hosting. Alle digitale content kan in het platform worden opgeslagen, geraadpleegd, gearchiveerd of hergebruikt. BizzXL zorgt voor:

  • De hosting en beschikbaarheid van het platform
  • De back-up van de student data, lesmateriaal en (alle zaken die in de applicatie zijn opgeslagen).
  • Voor de updates en beveiliging van het systeem conform de AVG wetgeving.

Licentiemodel

StudieCoach wordt geleverd op basis van bundels met gebruikerslicenties. Het systeem maakt geen onderscheidt tussen studenten of docenten of OOP. De minimale StudieCoach bundels is vanaf 100 studenten. Hosting wordt sepraat van de applicatie aangeboden, dit omdat niet elke klant dezelfde opslag behoefte heeft. Groeit uw instelling of opslag dan kan de hosting evenredig meegroeien.

Kosten-baten analyse voor uw onderwijsorganisatie

Waar zou voor uw organisatie de echte kostenbesparing zitten en wie zouden er baat hebben bij een efficiënter proces, wordt het een directe besparing of een investering die wordt terugverdiend, op welke wijze heeft dit effect op ons onderwijs en het docenten team? Om deze vragen goed te kunnen beantwoorden heeft BizzXL een scan ontwikkeld.

Meer weten?

Heeft u belangstelling voor een presentatie over, of demo van StudieCoach dan horen wij graag van u, BizzXL: 010 73 70 716 ook kunt gebruik maken van ons contactformulier.

Veel gestelde vragen

Waarom is het belangrijk dat alles op één plek staat?

Omdat dit ervoor zorgt dat u:

- minder tijd kwijt bent aan allerlei handelingen die u op diverse softwaresystemen moet uitvoeren
- dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld (minder arbeidskosten)
- alles op 1 plek = veel overzichtelijker en veel makkelijker aan te leren 
- minder kans op fouten.

Hoe verlopen de betalingen?

U betaalt maandelijks via een automatische incasso.
De opzegtermijn is 3 maanden.

Wat betreft inrichtingskosten en maatwerk:
Als u speciale wensen heeft voor de inrichting van uw website of de applicaties, dan worden hiervoor eenmalig inrichtingskosten in rekening gebracht.
Het is mogelijk om de inrichtingskosten (tot een bedrag van € 1200,=) in uw maandelijkse kosten op te nemen.
U kunt hiervoor een strippenkaart aanschaffen waarmee u jaarlijks vaste ondersteuning krijgt.

(Zie ook onze algemene voorwaarden).